Veelgestelde vragen

Closed

Houden jullie rekening met vegetariërs of speciale diëten?

We proberen tijdens onze dag kampen altijd rekening te houden met vegetariërs en verschillende diëten. We hebben veel ervaring met bijvoorbeeld glutenvrij of lactosevrij koken. Wel is het belangrijk om dit bij de boeking op te geven. Neem in geval van twijfel en bij een specifiek dieet contact met ons op.

Krijgen we foto´s van de dag kampen en activisten te zien?

Ja, Haai Kids maakt per dag een foto album aan op: MyAlbum.com, deze is alleen in te zien met de juiste link. Ouders en deelnemers krijgen deze link voorafgaand aan het Haai Kids event. Zo kun je tijdens de dag kampen van je kind(eren) een beetje meegenieten en hebben jullie naderhand een leuk aandenken. Het fotoalbum blijft beperkte tijd beschikbaar en wordt dan wegens privacy redenen verwijderd.

Is Haai Kids EHBO gecertificeerd?

Ja, Haai Kids heeft tijdens elk event EHBO gecertificeerde medewerkers om te zorgen dat eerste hulp op locatie altijd direct verzorgd kan worden. Bij een ongeluk zal er direct eerste hulp verleend worden en parralel daaraan worden de ouders/verzorgers ingelicht.

Hoe zorgen jullie ervoor dat een dag kamp veilig verloopt?

Veiligheid staat bij Haai Kids voorop. Op al onze dag kampen is er de gehele dag leiding aanwezig, die goed op je kind zal letten. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid door ons opgeleid. Wij hanteren het ‘vier-ogenbeleid’, wat betekent dat we de werkzaamheden van onze medewerkers zo inrichten dat ze tijdens hun werkzaamheden altijd gezien of gehoord kunnen worden door een andere medewerker of volwassene. We maken onze medewerkers tijdens hun inwerk periode bewust van het belang van het werken volgens deze principes.

Externe activiteiten sport clinics altijd begeleid door professionele instructeurs. De organisaties waarmee wij samenwerken worden zorgvuldig geselecteerd op veiligheid en ervaring in omgang met kinderen en jongeren.

Hoe weet ik dat mijn inschrijving gelukt is?

Onmiddellijk na inschrijving ontvang je een inschrijfbevestiging en de bijhorende factuur per e-mail.

Wat is de laatste inschrijfdag voor een vakantiekamp?

Indien er nog beschikbare plaatsen zijn, kan je, voor dagkampen, inschrijven tot en met zondag, de dag voor de start van het vakantiekamp.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Je kan de algemene voorwaarden hier raadplegen. Bij een online inschrijving dien je de algemene voorwaarden te aanvaarden vooraleer je kan afronden. Ook daar kan je deze even doornemen.Je kan de algemene voorwaarden hier raadplegen. Bij een online inschrijving dien je de algemene voorwaarden te aanvaarden vooraleer je kan afronden. Ook daar kan je deze even doornemen.

Hoe werkt de wachtlijst?

Als een vakantiekamp vol is, kan je je inschrijven op de wachtlijst. Zodra er een plaats vrijkomt, word je onmiddellijk gecontacteerd per mail. Inschrijven op de wachtlijst is vrijblijvend.

Hoe schrijf ik mijn kind in voor een vakantie dag kamp?

Inschrijven kan online via haaikids.nl

Kan ik contact opnemen met mijn kind tijdens de activiteiten?

Om heimwee te voorkomen, is het niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met je kind tijdens de daguren. Weet wel dat je bij dringende vragen of bezorgdheden ons steeds mag contacteren via 06 57 26 90 14 van 09.00 tot 18.00 uur. Leuk weetje: je kan via de foto´s in het MyAlbum alles terugzien van de dag.

Mijn kind is iets verloren tijdens de Haai Kids week of activiteit. Wat kan ik doen?

Ben je iets kwijt op een vakantiekamp of tijdens een van onze activiteiten? Verloren voorwerpen worden op 1 plek verzameld. Tijdens de activiteiten en dag kampen is er een verzamelpunt waar alle verloren voorwerpen worden gelegd. Per e-mail of telefonisch kun je aangeven wat je kind is kwijt geraakt zodat we het kunnen zoeken. Als het voorwerp word gevonden, wordt je op de hoogte gebracht en kan je dit tijdens de vakantieperiode ophalen op de kamplocatie. Wij raden aan om geen waardevolle spullen mee te geven op kamp of tijdens onze activiteiten.

Hoe verloopt de betaling van een sportles of activiteit?

Voor de sportlessen rekenen wij per kwartaal een vast tarief (4 x 3 maanden), wij sturen ieder kwartaal een factuur per e- mail. De tarieven variëren per les en staan aangegeven bij de lesplanning. Inschrijven voor de les kan via onze inschrijflink onder het lesaanbod, wij nemen contact op over de plaatsing en verdere informatie.