Over Haai Kids

Onze visie

Bij Haai Kids draait alles om het creëren van een zorgeloze wereld waar kinderen kunnen spelen, leren en ontwikkelen. We willen kinderen en jongeren laten groeien door samen te ontdekken en beleven.

Onze missie

Kinderen en jongeren spontaan laten groeien door samen te ontdekken en te beleven. Daar doen we het voor!

Kinderen de ruimte te kunnen geven om te experimenteren, spelen, ervaren, zoeken en vinden. We zetten daarbij ontdekken, passie, kwaliteit, veiligheid en creativiteit voorop.

Haai Kids Expert

Met Haai Kids Expert kun je je helemaal onderdompelen in activiteiten die je leuk vindt, zoals sport en dagkampen. Onze specialisten halen het beste in je naar boven.

Haai Kids Ontdekking

Haai Kids Ontdekking biedt activiteiten, dagkampen en verschillende sporten waar je niet alleen plezier hebt, maar ook iets leert. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Haai Kids Beleving

Bij Haai Kids Beleving maak je nieuwe vrienden en verzamel je samen herinneringen voor het leven. Wanneer ga jij met ons op avontuur?

Haai Kids Groei

Haai Kids Groei draait om jouw persoonlijke ontwikkeling. Door middel van creatieve opdrachten, ontspanning en plezier moedigen we je aan om je talenten te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt.

Kortom, Haai Kids biedt een breed scala aan activiteiten en sporten waarmee we kinderen de mogelijkheid geven om te spelen, leren, ontdekken en groeien.

Wat doet Haai Kids?

Ontdek wat Haai Kids voor jou kan betekenen! Wij zijn een dynamische organisatie die zich richt op het organiseren van leuke activiteiten voor kinderen én sportlessen voor volwassenen. Van spannende avonturen tot gezonde beweging, bij Haai Kids beleef je het allemaal!

Voor kinderen: Bij Haai Kids staan gepassioneerde en ervaren mensen klaar om elk kind een onvergetelijke dag te bezorgen. We begrijpen dat kinderen behoefte hebben aan beweging en plezier, daarom bieden wij activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam. Of het nu gaat om een dag, je verjaardag of een hele week vol avontuur, bij Haai Kids kunnen kinderen het hele jaar door genieten. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, zelfvertrouwen op te bouwen en natuurlijk veel plezier te hebben.

Als je op zoek bent naar een leuke en educatieve manier om je kind of jezelf te vermaken, bekijk dan eens de activiteiten die wij organiseren. Met onze passie en toewijding zorgen we ervoor dat jouw kind of jijzelf een fantastische tijd beleeft!

Voor volwassenen: Sporten is zowel gezond als belangrijk, daarom staan onze ervaren professionals klaar om jou de juiste vaardigheden aan te leren of je te helpen ontstressen.

Wie zijn wij?

Hallo geweldige mensen!

Ik ben super enthousiast om mezelf aan jullie voor te stellen! Mijn naam is Haai en ik ben de geweldige mascotte van Haai Kids. Tijdens onze dagkampen en andere activiteiten kom je mij regelmatig tegen. Het is mijn passie om samen met kinderen de meest fantastische avonturen te beleven.

Als een haai zijnde, ben ik natuurlijk dol op zwemmen en spelen in het water. Maar wat ik echt het allerleukste vind, is dansen! Als jij ook een liefhebber bent van dansen, dan nodig ik je van harte uit om mee te doen met onze Haai Kids activiteiten en dagkampen want wie weet doen wij daar samen een dansje.

We gaan samen allerlei leuke dingen doen waarbij we lekker actief bezig zijn en volop plezier maken. Of we nu gaan sporten, knutselen of spelletjes spelen; ik ben er regelmatig bij om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt!

Dus heb je zin om samen met mij te dansen en te genieten van allemaal leuke activiteiten? Wacht dan niet langer en boek snel jouw tickets voor onze volgende geweldige activiteit! Ik kan echt niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten.

Tot heel snel lieve vriendjes!

Haai

Hallo allemaal!

Wat een geweldige kans om me aan jullie voor te stellen! Mijn naam is Alvaro en ik ben een energieke 29-jarige man, die dol is op sporten en het omgaan met mensen. Misschien hebben jullie me al wel eens gezien op school, de BSO of tijdens leuke sportactiviteiten in de buurt.

Ik voel me zo bevoorrecht dat ik elke dag mijn passie kan volgen als leerkracht op de BSO en als docent sport en techniek bij Norlandia en basisschool Park16Hoven. Het werken met kinderen is iets waar ik enorm van geniet. Ik krijg er zoveel voldoening uit om kinderen te stimuleren, samen met hen nieuwe ontdekkingen te doen en onvergetelijke ervaringen te beleven. Het zien van hun groei en ontwikkeling is simpelweg prachtig.

In mijn vrije tijd heb ik het geluk om veel tijd door te brengen met mijn vriendin, vrienden en familie. Daarnaast ben ik dol op sporten, spelletjes spelen en af en toe wat tekenen.

Tijdens mijn werk word ik vaak benaderd door ouders die op zoek zijn naar leuke activiteiten, leerzame of sportieve lessen in de buurt of tijdens vakanties. Het blijkt soms best lastig voor ouders om na een lange werkdag nog energie over te hebben om iets leuks te ondernemen met hun kinderen. Ik raakte in gesprek met Rafael, een zeer ondernemende vader van één van de kinderen die ik begeleidde, die dezelfde uitdaging ervoer. Dit bracht ons op een geweldig idee: Haai Kids werd geboren.

Hoi allemaal!

Ik ben Rafael, een trotse vader van twee fantastische kinderen, een zoon van 2 jaar oud en een dochter van 6 jaar oud.

Als vader probeer ik altijd leuke dingen te doen met mijn kids en ze de beste ervaringen te geven. Maar eerlijk is eerlijk, dat kan soms een uitdaging zijn naast mijn drukke baan als accountmanager en ondernemer. Ik heb gemerkt dat veel andere ouders hier ook tegenaan lopen. Daarom hebben we Haai Kids opgericht, zodat we leuke activiteiten kunnen organiseren voor kinderen. Daarnaast bieden we tegenwoordig ook sportlessen aan voor volwassen.

We zorgen ervoor dat elk kind én volwassene tijdens onze lessen de aandacht krijgt die het verdient en bieden een breed scala aan activiteiten die passen bij ieder zijn interesses. Met Haai Kids bezorgen we de kids een onvergetelijk leuke dag vol nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. En als ouder is er natuurlijk niets leukers dan ‘s avonds aan tafel te luisteren naar al die spannende verhalen! Volwassenen bieden we de gelegenheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen bij 1 van onze sportlessen.

Met Haai Kids willen we ook iets betekenen voor onze buurt en maatschappij. Daarom steunen we verschillende goede doelen met een deel van onze opbrengst.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten, quality time met mijn gezin, vrienden en familie. Samen met mijn gezin onderneem ik allerlei avonturen, dus het oprichten van Haai Kids was een perfecte gelegenheid om mijn dochter Elena erbij te betrekken. Ik heb haar en andere kinderen van verschillende leeftijden om advies en tips gevraagd, wat heeft geleid tot allerlei geweldige activiteiten en zomerkampen die écht op kinderen zijn gericht. Dus nu kunnen we eigenlijk geen fouten meer maken, toch?!

We kunnen niet wachten tot alle komende activiteiten! Klik hier voor de beschikbare data en tickets voor ons volgende evenement!