Over Haai Kids

Onze visie

Bij Haai Kids draait alles om het creëren van een zorgeloze wereld waar kinderen kunnen spelen, leren en ontwikkelen. We willen kinderen en jongeren laten groeien door samen te ontdekken en beleven.

Onze missie

Kinderen en jongeren spontaan laten groeien door samen te ontdekken en te beleven. Daar doen we het voor!

Kinderen de ruimte te kunnen geven om te experimenteren, spelen, ervaren, zoeken en vinden. We zetten daarbij ontdekken, passie, kwaliteit, veiligheid en creativiteit voorop.

Haai Kids Expert

Met Haai Kids Expert kun je je helemaal onderdompelen in activiteiten die je leuk vindt, zoals sport en dagkampen. Onze specialisten halen het beste in je naar boven.

Haai Kids Ontdekking

Haai Kids Ontdekking biedt activiteiten, dagkampen en verschillende sporten waar je niet alleen plezier hebt, maar ook iets leert. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Haai Kids Beleving

Bij Haai Kids Beleving maak je nieuwe vrienden en verzamel je samen herinneringen voor het leven. Wanneer ga jij met ons op avontuur?

Haai Kids Groei

Haai Kids Groei draait om jouw persoonlijke ontwikkeling. Door middel van creatieve opdrachten, ontspanning en plezier moedigen we je aan om je talenten te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt.

Kortom, Haai Kids biedt een breed scala aan activiteiten en sporten waarmee we kinderen de mogelijkheid geven om te spelen, leren, ontdekken en groeien.

Wat doet Haai Kids?

Ontdek wat Haai Kids voor jou kan betekenen! Wij zijn een dynamische organisatie die zich richt op het organiseren van leuke activiteiten voor kinderen én sportlessen voor volwassenen. Van spannende avonturen tot gezonde beweging, bij Haai Kids beleef je het allemaal!

Voor kinderen: Bij Haai Kids staan gepassioneerde en ervaren mensen klaar om elk kind een onvergetelijke dag te bezorgen. We begrijpen dat kinderen behoefte hebben aan beweging en plezier, daarom bieden wij activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam. Of het nu gaat om een dag, je verjaardag of een hele week vol avontuur, bij Haai Kids kunnen kinderen het hele jaar door genieten. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, zelfvertrouwen op te bouwen en natuurlijk veel plezier te hebben.

Als je op zoek bent naar een leuke en educatieve manier om je kind of jezelf te vermaken, bekijk dan eens de activiteiten die wij organiseren. Met onze passie en toewijding zorgen we ervoor dat jouw kind of jijzelf een fantastische tijd beleeft!

Voor volwassenen: Sporten is zowel gezond als belangrijk, daarom staan onze ervaren professionals klaar om jou de juiste vaardigheden aan te leren of je te helpen ontstressen.

Hoe is het begonnen?

Het avontuur begon met een idee en groeide uit tot een succesvolle onderneming genaamd Haai Kids. Met een team van toen nog maar 3 personen zijn wij dit mooie project gestart. Alle 3 met een grote passie om kinderen gelukkig te maken door het aanbieden van leuke en sportieve activiteiten. Door de combinatie van een pedagogisch specialist, accountmanager en projectmanager hebben we onze vaardigheden gecombineerd om Haai Kids op te zetten. Uiteraard kunnen we dit niet alleen en werken we nu samen met een groep enthousiaste pedagogisch medewerkers die elke dag klaar staan voor onze Haai Kidsers!