Lessen

Panna Voetbal Clinics: Leer stoere trucjes en ontwikkel je techniek!

Data en tijd: Iedere woensdag van 15.30 tot 16.30 uur

Duur van een les: 1 uur

Locatie: Tinbergenlaan 50 – 52 in Rotterdam (Gymzaal Basisschool Park16Hoven)

Doelgroep: 7 tot 12 jaar

Leskosten: €30,- per maand

Ben je een fanatieke of beginnende voetballer die zijn techniek wil verbeteren? Of ben je juist iemand die gewoon wil genieten van het spel en nieuwe trucjes wil leren? Dan zijn de panna voetbalclinics perfect voor jou! Deze clinics zijn gericht op zowel veldvoetbal als straatvoetbal en worden verzorgd door niemand minder dan Alvaro, die zijn hele leven lang al voetbalt.

Bij de panna voetbalclinics draait alles om interactie en plezier. Alvaro begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een onvergetelijke ervaring te creëren. Tijdens de clinics leer je niet alleen populaire trucs zoals de "rond de wereld", "akka 300" en "enkelbreker", maar ook meer dan 20 manieren om je tegenstander een panna te geven!

Maar er is meer. Naast het leren van pannas, krijg je ook uitgebreid les in passeerbewegingen voor op het veld, straat en zelfs in de zaal. Alvaro heeft oog voor detail en zal ervoor zorgen dat jij je techniek naar een hoger niveau tilt.

Wat deze clinics echt bijzonder maakt, is de pedagogische benadering. Alvaro hecht veel waarde aan het sociale aspect van sporten en stimuleert kinderen om samen te werken tijdens het uitvoeren van trucs. Dit helpt niet alleen bij hun sociale ontwikkeling, maar zorgt ook voor een positieve dynamiek binnen de groep.

Bij de panna voetbalclinics staat plezier altijd voorop. Alvaro begrijpt dat iedereen zijn eigen tempo heeft en moedigt spelers aan om te groeien op hun eigen manier. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, deze clinics bieden voor elk niveau uitdaging en leerplezier.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor een van de panna voetbalclinics en ontdek hoe leuk het is om nieuwe trucjes te leren, je techniek te verbeteren en vrienden te maken met medevoetballers. Alvaro staat klaar om jou te inspireren en het beste uit jouw voetbaltalent te halen. Doe mee en word een echte pannakoning!

Bekijk nu

Weerbaarheidstraining voor kinderen, elk kind kan wel wat extra weerbaarheid gebruiken!

Data en tijd: Iedere woensdag

Doelgroep les 1: 4 t/m 6 jaar start les: 13.00 tot 14.00 uur

Doelgroep les 2: 7+ start les: 14.15 tot 15.15 uur

Duur van een les: 1 uur

Locatie: Tinbergenlaan 50-52 in Rotterdam (Gymzaal Basisschool Park16Hoven)

Leskosten: €30,- per maand

Vanaf 6 september starten de lessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar en 7 tot 12 jaar op de locatie van Basisschool Park16Hoven.
De kinderen die om 13.00 uur starten met de les én op de basisschool Park16hoven zitten kunnen opgehaald worden door de trainer uit de klas. De trainer geeft hen de gelegenheid om eigen gebrachte lunch te nuttigen.

Waarom zou je je kind inschrijven voor een weerbaarheidstraining? Omdat het je kind helpt om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd leert het ook zelfverdediging. Als ouder wil je dat je kind voor zichzelf kan opkomen wanneer dat nodig is, en onze lessen kunnen daarbij helpen.

Kinderen worden dagelijks geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zowel fysiek als mentaal. Een weerbaarheidstraining biedt hen tools en technieken om met deze uitdagingen om te gaan. Ze leren hoe ze hun grenzen kunnen aangeven, zelfvertrouwen kunnen opbouwen en assertief kunnen communiceren. Dit zijn essentiële vaardigheden die hen niet alleen helpen in hun kindertijd, maar ook later in het leven.

Door middel van spelletjes, rollenspellen en oefeningen leren kinderen bij onze training hoe ze voor zichzelf kunnen opkomen zonder anderen pijn te doen. Ze leren respectvol omgaan met anderen terwijl ze tegelijkertijd hun eigen grenzen bewaken. Dit draagt bij aan een positieve sociale ontwikkeling en versterkt hun zelfvertrouwen.

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Onze professionele trainers zijn getraind om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin kinderen zich vrij voelen om te leren en te groeien. We zorgen ervoor dat elke les leuk en interactief is, zodat kinderen gemotiveerd blijven en met plezier naar de training komen.

Twijfel je nog of een weerbaarheidstraining geschikt is voor jouw kind? Kom dan naar onze proefles en ervaar zelf wat het kan betekenen voor de ontwikkeling van je kind. Schrijf je snel in via het onderstaande contactformulier en geef je kind die extra boost aan weerbaarheid waar elk kind baat bij heeft! Let op, we hebben maar een beperkt aantal plekken en nemen na inschrijving contact op over de plaatsing!

Bekijk nu

Wist je dat Haai Kids een heleboel lessen aanbiedt voor jong en oud?

Bij ons krijgen zowel kinderen als volwassenen de kans om te sporten, zichzelf te ontwikkelen en iets nieuws te leren! Ben jij klaar om nieuwe avonturen te beleven? Neem snel een kijkje bij al onze spannende lessen en wie weet zien wij jou binnenkort!

Bij Haai Kids geloven we dat sporten niet alleen gaat om actief bewegen maar ook leuk en leerzaam moet zijn. Daarom bieden we in de loop van het jaar allerlei verschillende lessen aan waaruit je kunt kiezen. Bij ons vind je altijd wel iets wat bij jou past!

Onze ervaren instructeurs laten je precies zien hoe het moet, vergroten je kennis in de sport en bieden je verschillende tips. En weet je wat het beste is? Bij Haai Kids draait het niet alleen om sporten, maar ook om plezier maken! Tijdens onze lessen ontmoet je als kind nieuwe vriendjes en vriendinnetjes waarmee je samen kunt genieten van alle avonturen die we beleven en ontwikkel je jezelf als volwassenen in de sport die je beoefent.

Dus waar wacht je nog op? Kijk bij het lesaanbod en ontdek welke lessen wij allemaal aanbieden. Of je nu een kind bent dat graag nieuwe dingen leert, een ouder die zijn kinderen wil stimuleren of een volwassene die van sporten houdt; bij Haai Kids vinden we altijd wel iets wat bij jou past!

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk onze lessen zijn. Wie weet ontdek jij wel een nieuwe passie waarvan je niet wist dat die bestond! Tot snel bij Haai Kids, waar plezier, sport en avontuur samenkomen!