Haai Kids zomer dagkamp 2023

Het was een gigantisch succes: de Haai Kids Zomer Dagkampen van 2023. Onze allereerste editie overtrof al onze verwachtingen en zorgde voor onvergetelijke zomerdagen. Zowel de kinderen als de begeleiders hebben genoten van een scala aan activiteiten, waaronder knutselen, dansen met mascottes, leuke sporten, springkussens en natuurlijk het populaire lasergamen. Het was een geweldige ervaring!


Als team Haai Kids zijn we ontzettend trots op wat we hebben bereikt en genieten nog steeds na van deze fantastische zomer. Maar rustig aan doen is er niet bij! We zijn al druk bezig met het plannen van onze agenda voor het nieuwe schooljaar. We gaan verschillende (sport)lessen aanbieden en organiseren de leukste activiteiten.


We hopen jou te zien bij een van onze komende activiteiten of misschien zelfs volgend jaar tijdens ons Zomerkamp 2024! Of je nu graag wilt meedoen aan sportlessen of wilt genieten van een week vol avontuur en plezier, Haai Kids staat voor je klaar.


Bij Haai Kids creëren we niet alleen een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, maar ook eentje waar ze zichzelf kunnen zijn en vrienden kunnen maken. Onze enthousiaste begeleiders staan altijd paraat om ervoor te zorgen dat elke dag gevuld is met lachen, spelen en nieuwe ervaringen.


Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de Haai Kids gemeenschap en ontdek zelf waarom onze zomer dagkampen een daverend succes waren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij een van onze activiteiten of volgend jaar tijdens ons Zomerkamp 2024. Samen maken we er weer een onvergetelijke ervaring van!