Wist je dat Haai Kids stichting Jarige Job steunt?

Haai Kids doneert deel opbrengst zomerkampen 2024 aan Stichting Jarige Job!

Geweldig nieuws voor alle stoere kids die deze zomer naar de Haai Kids zomerkampen gaan of nog willen boeken! Haai Kids heeft namelijk besloten om een deel van de opbrengst van de zomerkamp dagen tussen 22 en 25 juli en 19 en 22 augustus in Rotterdam te doneren aan Stichting Jarige Job. En weet je wat nog mooier is? Haai Kids steunt deze stichting met veel plezier!

Stichting Jarige Job zet zich in voor kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis simpelweg geen geld voor is. Elk kind verdient het namelijk om zich speciaal te voelen op zijn of haar verjaardag, toch? Daarom zorgt Stichting Jarige Job ervoor dat deze kinderen een verjaardagsbox ontvangen met alles erop en eraan: cadeautjes, traktaties, versieringen en nog veel meer! Zo kunnen ze hun verjaardag tóch vieren, net als alle andere kinderen.

En nu komt het leuke gedeelte: Haai Kids helpt hierbij! Door een deel van de opbrengst van de zomerkampen 2024 te doneren aan Stichting Jarige Job, draagt Haai Kids bij aan het geluk van deze kinderen. En dat is iets om ontzettend trots op te zijn!

Maar waarom steunt Haai Kids Stichting Jarige Job eigenlijk? Wel, Haai Kids gelooft dat kinderen de toekomst zijn en ze verdienen allemaal een goede start in het leven. Door Stichting Jarige Job te steunen, kan Haai Kids een verschil maken in het leven van deze kinderen. En dat is precies waar Haai Kids voor staat: het creëren van een positieve impact op de wereld en het ondersteunen van kinderen in nood door de steun aan diverse lokale doelen. Haai Kids organiseert diverse sportieve lessen voor kinderen (tegenwoordig zelfs voor volwassenen) en organiseert daarnaast de leukste activiteiten zoals het zomerkamp in Rotterdam.

Dus, als je deze zomer naar een Haai Kids zomerkamp gaat, weet dan dat je niet alleen een geweldige tijd zult hebben, maar ook een bijdrage levert aan het geluk van andere kinderen. Hoe cool is dat? Samen maken we de wereld een beetje mooier en zorgen we ervoor dat alle kinderen een onvergetelijke verjaardag kunnen vieren.

Dus, haal je mooiste zomerkleding maar uit de kast en maak je klaar voor een avontuurlijke zomer bij Haai Kids! Want niet alleen jij hebt plezier, maar je helpt ook nog eens andere kinderen. Dat is pas echt een win-win situatie! Tickets boek je tot eind mei met extra korting via www.haaikids.nl en doneren aan Stichting Jarige Job kan uiteraard altijd via www.stichtingjarige job.nl.